Berichten

16-05-2017_Uitvoering Coehoorn Climaatadaptieve Cantoortuin

Vóór en tijdens uitvoering: de Coehoorn Climaatadaptieve Cantoortuin, als mooie uitbreiding van Coehoorn Park in Coehoorncentraal.

Le Far West en Willem Jakobs hebben het initiatief genomen om het versteende plein achter de voormalige basisschool op het adres Coehoornstraat 60 in Arnhem om te toveren naar een eetbare tuin. In de afgelopen twee weken is hier met vereende krachten ontzettend hard aan gewerkt. Superblij met al onze sponsoren die de uitbreiding van het park mogelijk maken: Struyk Verwo met bijzondere waterpasseerbare tegels, het innovatieve hout van Platowood en de duurzame vlonderplanken van GTOP Trading. De regentonnen en planten komen van Intratuin Arnhem, en het eetbare groen van Natuurcentrum Arnhem & Heeren van Nederasselt. Het project wordt uitgevoerd door de geweldige mensen van leerwerkbedrijf Bijsterveldt en Daamen met de praktische hulp van Gert-jan van Dunnewold, en onder leiding van Willem Jakobs, parkregisseur Coehoornpark. En natuurlijk niet in de laatste plaats dank aan Gemeente Arnhem voor hun bijdrage.

Vrijdag is het openingsfeestje om 16:00 uur! Komen jullie ook naar Coehoornpark?